Camembert uit de oven met veenbessen
Warme Camembert
met walnoten & cranberries
- 4 personen
- Aperitief
- 35 min bereiden
Ingrediënten
Voor de camembert
-
1 Camembert Isigny Sainte-Mère
-
1 eetlepel honing
-
20 g gedroogde cranberries
-
5 walnoten, grof gehakt
-
1 theelepel tijm
Voor erbij
-
250 g aardappelen
-
100 g stokbrood, in stukjes
Bereiding
- Was en snijd de aardappelen in stukjes. Stoom ze 15–20 minuten gaar.
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd een kapje uit de Camembert en bak 15 minuten in de oven.
- Haal de Camembert uit de oven en maak in het midden een kuiltje.
- Vul het kuiltje met cranberries, walnoten, tijm en honing.
- Serveer direct als warm aperitief met de gestoomde aardappelen en stokbrood.