Ga door naar hoofdinhoud

Roomijs met nocciolata bianca en brownie

Recept roomijs Bioshop

Roomijs met Nocciolata bianca en brownie

  • 2 personen
  • Dessert
  • 30 min bereiden

Ingrediënten

  • Appel icoon 350 g gecondenseerde melk
  • Appel icoon 40 cl volle room
  • Appel icoon 100 g Nocciolata Bianca
  • Appel icoon 100 g brownie

Bereidingswijze

  1. Plaats de vloeibare room 15 min in de vriezer.
  2. Giet de gecondenseerde melk in een kom, samen met een lepel room en de Nocciolata Bianca. Meng goed.
  3. Klop de room op tot deze stijf is.
  4. Gebruik een spatel om het mengsel voorzichtig door de opgeklopte room te spatelen tot een gladde textuur ontstaat.
  5.  Bekleed een cakevorm met plasticfolie. Giet het mengsel erin. Voeg stukjes brownie toe aan de vorm en dek af met bakpapier.
  6.  Plaats ongeveer 8 uur in de vriezer.